Gratis levering

Udgivet

Derfor skal du bruge cremer.

Hvis din hud føles lidt mindre blød og smidig end normalt, så er en bodylotion eller fugtighedscreme  hurtigt din nye bedste ven. Når miljø- og livsstilsfaktorer påvirker din krops evne til at binde sig til fugt, vil en bodylotion eller fugtighedscreme holde din hud fugtet og elastisk, opmuntre celleomsætning og bevare de værdifulde fugtighedsniveauer for at forhindre tør, skællet hud i at komme tilbage.

Der er en række grunde til, at din hud kan være udsat for tørhed. Her er nogle af de mest almindelige årsager til tør hud:

Vinter: Din hud er især udsat for tørhed om vinteren. De køligere måneder – og den kolde luft og vind, der følger med dem, kan tørre din hud ud. Derudover kan et varmt brusebad eller for meget varme også forårsage tørhed i huden. Dette er fordi de kan fjerne fugtigheden fra din hud og efterlade den tør og flosset.

Sommer: Det er ikke kun kulden, der kan tørre din hud ud – sommeren staver ofte også lidt uønsket tørhed! Høje temperaturer samt UV -lys kan dehydrere din hud. Derfor er det vigtigt at du bruger lotion, som er med til at hjælpe din hud så godt som muligt, efter den har været udsat for meget UV.

Livsstilsfaktorer: Stress og visse kostvaner, som at spise for meget salt, kan påvirke din huds fugtighedsniveau.

H20: Ikke at drikke nok vand kan føre til dehydrering, hvilket også kan have en tendens til at udtørre huden.

Medicin: I nogle tilfælde kan særlige lægemidler forårsage et fald i fugtighedsniveauet. Det er bedst at konsultere din læge, hvis du mener, at dette kan være tilfældet

Derfor skal du vælge Neurogan:

Neurogan produkterne er beriget med plejende, beskyttende og fugtgivende planteingredienser. Bl.a. jojoba- og passionsfrugtolie som giver huden masser af fugt. Solsikkeolie, som udglatter og reparerer huden samt acai- og olienfrugt-olie, som er en fantastisk kilde til store mængder antioxidanter, som beskytter din hud mod rynker, udslæt og andre uønskede hudtilstande forårsaget af frie radikaler.

Oveni – får du store mængder af den aktive ingrediens fra hampplante, CBD – som hjælper din hud i sund balance.

Relaterede
produkter

Flere
artikler