Gratis levering

Greensales Naturlig parfume og duft

Udgivet

Naturlig parfume fra dag 1

Vi ønsker kun det bedste til vores kunder. Derfor har naturlig parfume og duft været vigtigt i vores valg af leverandører-samarbejde. Sådan har det været fra dag 1 i vores virksomhed.

Tidligere på året skrev dr.dk en artikel, der gennemgår nogle af de farer der er ved parfume-allergier i cremer. Derfor er der selvfølgelig vigtigt at du altid holder godt øje med din hud og mærker efter, om der skulle være noget anderledes end tidligere.

https://www.dr.dk/nyheder/penge/kontant/vi-smoerer-os-ind-i-creme-med-risiko-livslang-parfumeallergi

Vores økologiske produkter fra Neurogan indeholder kun naturlige dufte fra udvalgte æteriske olier. Derfor er du sikret, at der ikke er syntetiske parfumer i de produkter du kan købe hos os. Tag for eksempel vores Body Lotion med forfriskende dufte af Orange Lemon eller den beroligende Rosemary Lavender. Du vælger selv.

Derudover garanterer vi dig, at produkterne fra Neurogan overholder EUs grænseværdier. Din sikkerhed vil altid være en topprioritet for os.

Lige nu – og i resten af maj 2021, har vi et rigtig godt tilbud i vores shop, hvor du kan købe 3 produkter og kun betale for 2. Rigtig god fornøjelse.

Relaterede
produkter

Flere
artikler