Gratis levering

Udgivet

Goki- legetøj

Hvem er Goki?

Gollnest & Kiesel står for ansvarligt legetøj. Goki bruger kun træ fra bæredygtigt europæisk skovbrug og arbejder på at gøre så mange produkter som muligt genanvendelige, hvilket gør deres produkter meget bæredygtigt.

Goki har sat et ambitiøst og unikt mål om at fjerne de fire plastik PVC, PU, ABS og PS fra alle deres legetøj inden 2020 og erstatte dem med miljøvenlige alternativer.

Gollnest & Kiesel er et af Europas innovative trælegetøjsproducent og det største legetøjsfirma i Nordtyskland. Firmaet blev grundlagt i 1981 af Gerhard Gollnest og Fritz-Rüdiger Kiesel. I dag er de mere end 500 GoKi -medarbejdere verden over. Og de er engageret i at gøre børns vuggestuer og barndom spændende og mere farverig. Over 2.000 forskellige produkter udgør et af de mest varierede sortiment i legetøjsindustrien, du kan bl.a. finde puslespil (URL) eller balance spil (URL) som udfordre de små, så selv som de lidt større børn.  

Hos Goki er det vigtigt at kunne give tilbage igen, som de selv skriver – ”Den, der tager noget fra naturen, skal også give noget tilbage til det,”. Derfor donerer Goki hvert år en ny skov til Slesvig-Holsten, Tysklands mindst skovrige område, mere end 400.000 bøge, eg og ahorn er blevet plantet siden 2004.

Goki har også vundet priser for deres legetøj. Mange af GoKi -legetøj har modtaget “spiel gut” -forseglingen. Seglet skelner mellem legetøj, der opfylder de højeste standarder med hensyn til kvalitet, sikkerhed og legeværdi.

Relaterede
produkter

Flere
artikler